Marţi seara, telespectatorii Kanal D pot urmări o nouă ediţie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Cine este cel de-al doilea invitat din noul sezon al emisiunii, după ce, săptămâna trecută, Andreea Marin a venit în studiourile Kanal D?

Ministrul Educaţiei vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Invitatul special din această seară, care va fi supus tirului de întrebări de către Denise Rifai, este ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu
Sursa foto: Kanal D

Va fi un interviu maraton cu unul dintre oamenii cheie ai sistemului de învățământ românesc, cu puțin înainte de începerea noului an școlar, într-o perioada atât de sensibilă pentru societatea românească, în contextul pandemiei.

Sorin Cîmpeanu se află la al doilea mandat în fruntea Ministerului Educaţiei, fiind singurul membru al cabinetului Florin Cîțu care a deținut același portofoliu și în cabinetul lui Victor Ponta.

În perioada dificilă de după dezastrul din Colectiv, Sorin Cîmpeanu a deţinut interimar şi funcţia de prim-ministru. El a ocupat şi alte funcții importante, printre acestea numărându-se și cea de Președinte al Agenției Universitare a Francofoniei, o organizație care reunește universități și institute de cercetare din 119 state.

Câteva din întrebările pe care i le va adresa Denise Rifai!

„A produs pandemia o nouă generație de sacrificiu?”

„De ce a ajuns învățământul românesc unul dintre cele mai învechite din Europa?”

„Ați putea trăi cu un salariu de învățător?”

„Profesorii care refuză vaccinarea vor fi plătiți la fel?”

„Este mai bun Florin Cîțu decât Ludovic Orban?”

„Ați fost numit ministru al Educației ca să-i spălați imaginea premierului Ponta?”

„Ați plagiat în teza de doctorat?”

„V-ați construit gardul de acasă cu materiale <împrumutate> din campusul universitar?”

„Ce va reproșați ca Ministru al Educației?”

Acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări care îi vor fi adresate ministrului Sorin Cîmpeanu, în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Sursa foto: Facebook