Demisie de răsunet la Antena 1! Părăsește trustul după 12 ani

Prezentatoarea ediției matinale a Observatorului în weekend, Ionela Lucan, a postat pe rețeaua de socializare un mesaj prin care le transmite fanilor că nu va mai face parte din familia Antena 1.

Ionela Lucan a anunțat că își dă demisia din trustul Intact Media, subliniind că s-a gândit la această decizie timp de mai multe luni.

„Dragilor, impartasesc cu voi o decizie pe care am luat-o foarte greu si pe care o cantaresc de luni de zile dar pana la urma lucrurile s-au ales pur si simplu: ma despart de Observator dupa mai bine de 12 ani, timp in care am trecut prin toate starile posibil, am strabatut tara in cautare de stiri si, de multe ori, si continentul.”, spune aceasta.

Care este motivul pentru care pleacă de la Antena 1

Prezentatoarea Ionela Lucan a mai spus că a demisionat deoarece s-a hotărât, alături de familia sa, să încerce un alt stil de viață.

”Motivele sunt mai multe dar principalul are legatura cu faptul ca am hotarat, alaturi de familia mea, sa testam un alt ritm de viata. Va las pe maini foarte bune, colegii mei vor anunta in curand cine va prezenta mai departe jurnalul in diminetile de weekend. Eu va multumesc pentru atentie si va doresc vizionare placuta. Pe curand”, a scris Ionela Lucan pe pagina sa de Facebook.

Fanii acesteia au reacționat imediat și au lăsat numeroase comentarii în care îi urează succes Ionelei Lucan în ceea ce va face mai departe.

Cine îi va lua locul?

În locul acesteia, Observatorul din weekend de la ora 06:00 va fi prezentat de către Mihaela Călin și Mihai Jurca.

“Promisiunea mea și a echipei pentru toți cei care ne privesc sau vor alege să ne privească de acum încolo este că vor găsi la Observator, în fiecare dimineață, același profesionalism și energia  de care au nevoie pentru a-și începe ziua așa cum trebuie!”, a declarat Mihaela Călin.

Mihai Jurca s-a arătat încântat de acest proiect, spunând că ”diminețile de weekend trebuie să fie amestecul perfect de informații și bună dispoziție și asta ne vom strădui să facem împreună.”

Sursă foto: Dreamstime