Lovitură dură pentru Kanal D! A decis să plece definitiv. Ce va face în continuare

Concret, este vorba despre Radu Țibulcă, actor în serialul moldovenii. Acesta și-a anunțat plecarea pe pagina sa de Facebook, în urmă cu puțin timp.

”Astăzi, după doi ani și jumătate, aventura mea la KanalD și Radio Impuls tocmai ce-a ajuns la final! Se încheie o perioadă agitată dar foarte frumoasă, cu multe amintiri plăcute, cu multe lucruri faine realizate și cel mai important, cu mulți oameni pe care mă bucur nespus că i-am întâlnit!”, arată acesta.

El a mai notat pe pagina sa de socializare că în perioada cât a lucrat la Kanal D a învățat mai multe lucruri, a evoluat atât social cât și profesional și, crede el, s-a maturizat.

”În acești ani am învățat o grămadă de lucruri mișto, am evoluat atât profesional cât și social și tind să cred că m-am maturizat cu adevărat! Iar pentru toate aceste lucruri le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din povestea mea de-aici. Și celor care m-au plăcut dar și celor cărora le-am fost mai antipatic!”, notează acesta.

Ce va face în continuare

Radu Țibulcă a notat că se va ocupa de proiectele pe care le tot plănuia, subliniind că va avea mai mult timp pentru acestea.

”Deși mă bucur nespus de faptul că de-acum voi avea suficient timp la dispoziție pentru a mă ocupa de proiectele pe care le tot plănuiam, despărțirea asta, deja îmi stârnește nostalgie. Iar dacă va fi vreodată să mă întorc, o voi face cu cel mai mare drag! Nu în ultimul rând, vreau să vă mulțumesc vouă, celor care ați urmărit “Moldovenii” și ați ascultat Radio Impuls! Voi sunteți motorul principal al motivației mele de a face lucruri! Mă înclin!”, a fost mesajul actorului.

Contactat de paginademedia.ro, acesta a confirmat plecarea, spunând că decizia a luat-o din motive personale. Actorul a mai spus că următoarele proiecte vor fi în mediul online.

„Nu cred că mă voi alătura altui post de televiziune sau altui radio. Vreau să mă dedic proiectelor din online. Voi mai lansa şi alte lucruri, tot online”, a declarat acesta pentru sursa anterior citată.