Guvernul României este din nou zguduit de o demisie. În timp ce miniştrii cabinetului Orban se află în comisiile parlamentare de specialitate la audieri, un secretar de stat din Ministerul Muncii a anunţat pe Facebook că şi-a înaintat demisia.

Este vorba despre Ioana Constantin. Ea a renunţat la postul de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale după ce a fost aleasă de colegii din PMP drept coordonator la nivel naţional al campaniei pentru alegerile locale.

„Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru și oamenii pe care i-am întâlnit în minister”, a precizat aceasta, adăugând că lasă în urmă un proiect pe care speră să-l vadă dus la bun sfârşit: un acord cu Republica Moldova pentru piața forței de muncă.

Ioana Constantin

A fost o onoare. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru

„2020 e un an important pentru toți

A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale.

La ședința Colegiului Național din 15 februarie, colegii mei din PMP mi-au acordat încrederea și responsabilitatea de a coordona la nivel național campania pentru alegerile locale din acest an. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru și oamenii pe care i-am întâlnit în minister. Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piața forței de muncă.

E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre județele țării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susținut și susține cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Ne apucăm de treabă! Ne vedem în județele dvs.! +PMP10%”, a scris Ioana Constantin pe pagina ei de socializare.