Acum, nouă luni mai târziu, Adidas nu vrea să sufere o nouă pierdere şi i-a propus un contract uriaş lui Naomi Osaka, proaspăta campioană de la US Open. 

Jucătoarei de tenis îi sunt oferiți 10 miliioane de dolari anual, aceasta fiind cea mai mare sumă din istorie pe care companie o oferă unei sportive, după cum anunţă Yahoo.

Simonei i-a expirat înțelegerea cu Adidas în ultima zi a anului trecut, după trei ani de contract, și a jucat fără sponsor tehnic oficial timp de aproape o lună și jumătate. Situaţia a fost comentată în termeni duri la acel moment de marea campioană Martina Navratilova, scrrie Digi Sport.

"Este ridicol! Nu știu ce s-a întâmplat cu Adidas… Dar asta nu i s-ar fi întâmplat niciodată unui bărbat! Sunt sigură că Simona va găsi un nou sponsor, dar faptul că nu are unul este de neînțeles și incredibil pentru mine, în sensul negativ al cuvintelor.

Sper ca cei de la Adidas regretă acum! Iar dacă Simona nu-și va găsi un contract cu un brand înseamnă că ceva este cu adevărat greșit în acest sport! Care e problema? Ce dacă e româncă? Nu le place că nu e înaltă și blondă? Simona este o femeie remarcabilă, cu o personalitate grozavă!", a comentat Navratilova.