Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu este distrus.

Deși aștepta cu nerăbdare procesul lui Gheorghe Dincă, care urma să aibe loc la Slatina, se pare că procesul a fost anulat, în urma măsurilor de precauție împotriva pandemiei de coronavirus. Nu este singurul proces în care s-a luat această decizie. Mai multe procese, evenimente, dar și meciuri, au fost suspendate.

„DINCĂ s-a speriat de CORONAVIRUS‼‼‼ S-a amânat procesul de maine de la Slatina‼ Să-l protejăm pe Dincă, sa nu aflăm adevarul‼ Îmi este scârbă‼ P.S. VĂ IUBIM ÎNGERII NOȘTRI MINUNAȚI‼ NU V-AM UITAT ȘI VOM LUPTA PT VOI PÂNĂ LA MOARTE”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de facebook.

De ce era important acest proces?

Procesul amânat era unul foarte important pentru Cumpănașu, deoarece Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația, susținând că nu le-a omorât pe fete.

Astfel, unchiul Alexandrei Măceșanu este și mai pornit să o caute atât pe nepoata sa cât și pe Luiza Melencu.

Odată cu începerea procesului Alexandrei, unchiul său a încercat în mai multe feluri să afle adevărul. Împreună cu familia Alexandrei, a depus mai multe plângeri în care acuză autoritățile că nu își fac treaba, însă situația nu s-a modificat cu nimic în prezent.