Dan Minulescu renunță astfel la funcția executivă pe care o avea din 1993, de la înființarea companiei, dar urmează să fie implicat în continuare în firmă la nivel strategic și de dezvoltare. Patronul Macromex este un obișnuit al Topului Capital 300 Cei Mai Bogați Români, averea sa fiind de aproape 60 de milioane de euro, potrivit ultimelor estimări făcute de publicația noastră.

Albert Davidoglu este fostul COO (Chief Operating Officer) al Macromex, poziție pe care a deținut-o începând cu anul 2017, el fiind membru al echipei de conducere al companiei din anul 2012, când a devenit Business Development Director.

Macromex este unul dintre cei mai mari jucători din industria alimentară din România și cel mai mare pe segmentul de produse refrigerate și congelate. Compania estimează că va încheia anul 2019 cu o cifră de afaceri de 720 de milioane de lei și are un portofoliu extins de branduri proprii precum Edenia, Corso, La Strada, Azuris, și branduri partenere: Philadelphia, La Lorraine, Farm Frites, Akadia, Taverna, Oldenburger, Milram, Dr. Oetker (Inedit, Paula), Mars Ice Cream, Alpro Ice Cream.