Numiri importante în Guvern! Potrivit Monitorului Oficial, premierul l-a numit secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor pe Robert-Eugen Szep.

În plus, Paul Ene a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Sursa anterior citată mai arată că premierul Florin Cîțu l-a numit pe Liviu Bostan în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice.

Decizia, care a apărut vineri în Monitorul Oficial, mai arată că Liviu Bostan îl înlocuieşte pe Eugen Ştefan-Dorel Cojoacă, eliberat din funcţia de preşedinte al ANAP printr-o altă decizie a premierului.

Amintim că, anterior, Bostan a deţinut funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Institutului Naţional de Administraţie.

Numiri importante în Guvern! Joi au apărut în Monitorul Oficial alte decizii ale premierului

Încă o numire importantă a avut loc în Guvern. Astfel, Iulia Popovici a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu.

Iulia Popovici, jurnalistă, critic de teatru și de film, a fost propunerea USR pentru a ocupa un loc de secretar de stat la Ministerul Culturii. Nu ar fi pentru prima dată când Iulia Popovici s-ar alătura Ministerului Culturii. Ea a mai lucrat în aceeași instituție în 2016, pe post de consilier al ministrului Corina Șuteu.

Premierul Florin Cîțu a decis numirea în funcție, la propunerea alianței USR PLUS, această poziție revenind formațiunii politice după negocierilor din cadrul coaliției de guvernare Gheorghe-Radu Szekely a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu.

Radu Szekely a fost propunerea USR PLUS pentru postul de secretar de stat. Această poziție revine formațiunii politice în cadrul Ministerului Educației, după negocierilor din cadrul coaliției de guvernare.

Szekely a fost consilier al ministrului Ecaterina Andronescu, în cadrul ultimului mandat la Ministerul Educației.