Dani Mocanu a fost prins din nou de poliție și riscă dosar penal. Manelistul a fost trimis în judecată. El a fost prins că ar fi condus fără permis. Dosarul în care Dani Mocanu este judecat pentru conducere fără permis a ajuns pe masa judecătorilor de la Pitești în luna decembrie a anului trecut și a ajuns la cea de-a treia înfățișare. Mocanu este acuzat de infracțiune în formă continuată, el fiind acuzat că a comis de mai multe ori aceeași infracțiune la un anumit interval de timp.

În cazul lui, procurorii vor încerca să obțină pedeapsa maximă prevăzută de noul Cod Penal, adică 3 ani.

Dani Mocanu a mai fost condamnat o dată pentru aceeași infracțiune, în anul 2017, atunci primind însă o pedeapsă cu suspendare.

În urmă cu câteva luni, suspendarea a fost anulată din cauza unei alte condamnări, cea în cazul clipului ”Curwa”, unde a fost judecat pentru incitare la ură împotriva femeilor. Manelistul a atacat însă decizia judecătorilor, conform căreia ar urma să stea în spatele gratiilor pentru 6 luni.

Dosare penale pe bandă rulanta pentru Dani Mocanu

De asemenea, Dani Mocanu mai are un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor. Acest lucru s-a petrecut după ce într-un alt clip al său a apărut un leu rănit. Mai are încă un dosar important. Este cel în care a fost trimis în judecată pentru proxenetism și în care a și fost deja arestat preventiv. În acest caz, manelistul riscă până la 10 ani de închisoare.

În ciuda numeroaselor probleme cu legea, Dani Mocanu nu pare deloc stresat din cauza dosarelor strânse. Toamna trecută, el a postat o fotografie pe contul lui de socializare în care ține în mână o sticlă mare de whisky și în care explică faptul că unul din avantajele pe care le ai atunci când ai permisul suspendat este că poți consuma alcool de fiecare dată când dorești. Două luni mai târziu, Mocanu a șocat din nou când a anunțat că renunța la muzică și că se pocăiește. Ultima lui piesă de succes este, de altfel, un imn creștin.

Dani Mocanu este unul din cei mai populari maneliști din România, în ultimii ani. El a avut zeci de melodii care au ajuns numărul 1 în trending și care i-au adus câștiguri incredibile.