După dezastrul de aseară, unul dintre cei mai importanți lideri din teritoriu s-a distanțat de PSD.

Potrivit lui Ioan Mircea Pascu, Aurelia Fedorca, președinta PSD Satu Mare și unul dintre cei mai apropiați membri PSD de Dragnea și Dăncilă, și-a stabilit traiectoria politică, departe de social-democrați, încă după primul tur al alegerilor prezidențiale.

„Surpriza, marea prietena a lui Dragnea și a Dancilei, Fedorca, primarul Negrestiului și șeful organizației PSD Satu Mare, a devenit brusc … “independenta”!?

După primul tur la prezidențiale, spun gurile rele, nici nu s-a mai implicat in campanie … Frumos din partea ei, dacă e adevărat …

Ma întreb, dacă europarlamentarele ar fi acum, Betea i-ar mai semna Fedorcai in secret autopropunerea pentru lista de candidați, așa cum a făcut-o in primăvara?”, a fost anunțul făcut de Pascu pe pagina personală de Facebook.

Cum a votat?

Președinta PSD Satu Mare nu a mărturisit cu cine a votat.

„Am votat din inimă și cu toată inima pentru români și pentru România. Am votat pentru un președinte care să asculte românii, să-i înțeleagă și să-i respecte, să fie devotat intereselor poporului și României”, a declarat Aurelia Fedorca.