O nouă postare controversată a Danei Budeanu! De data aceasta, creatoarea de modă îl ia la ţintă pe secretarul de stat Raed Arafat.

Dana Budeanu: Domnu’ Arafat, ce vreți să faceți cu copiii?

Budeanu afirmă că autorităţile au început să pregătească saloane COVID pentru copii în unităţile medicale din Capitală. Totul s-ar face la ordinul lui Raed Arafat, spune aceasta.

Creatoarea vine cu acuzaţii grave, în contextul în care aceste saloane nu şi-ar avea utilitatea, pentru că virusul nu are efecte serioase în rândul copiilor.

„Domnu’ Arafat, ați contactat toți directorii de spitale să pregătească saloane pentru copii. De ce să pregătească saloane pentru copii toate spitalele din București? De ce, ce vreți să faceți cu copiii?

Nicăieri pe globul pământesc nu există așa ceva. Nimeni nu a pus labele pe copii. De ce ați contactat managerii de spitale să pregătească saloane pentru copii? Ce o să se întâmple la ATI la copii? Ce se întâmpla la adulți? Îi dezbracă în pielea goală și îi leagă de pat?

Adică luați copiii de lângă părinți, părinții nu o să aibă acces două săptămâni. Asta o să faceți? Copiii nu fac COVID grav. Toți oamenii de știință de pe glob și toate studiile confirmă acest lucru. Copiii nu fac COVID, este o vrăjeală. Părinților, dacă permiteți asta, să vă ia copiii, asta meritați”, a spus Dana Budeanu într-o filmare postată pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

Arafat: Varianta Delta are un efect mult mai mare asupra copiilor

Recent, Raed Arafat spunea că este posibil ca tinerii și copiii să ajungă în număr mai mare în spitale, din cauza variantei Delta.

„Varianta Delta are un efect mult mai mare asupra copiilor, este posibil să ne trezim cu mai mulți copii infectați și o parte din ei în terapie intensivă.

S-au luat decizii la nivelul Ministerului Sănătății, s-a discutat cu toți managerii spitalelor și cu medicii șefi de secții, DSP-urile în care s-a stabilit revenirea la o creștere a numărului paturilor ATI.

Acum la București lucrăm la acest aspect, la Matei Balș urmează și sper să fie din 1 septembrie încă 20 de paturi, există secția de la Elias, secția externă care va fi reactivată”, a declarat Arafat pentru B1 TV.