Jurnaliștii de la „Motors Acu” au obținut imagini cu interiorul noului model Sandero în timpul testelor din februarie. Astfel, interiorul are o consolă centrală total regândită, foarte asemănătoare cu cea de la Clio 5. Sandero va dispune de un nou sistem infotainment, situat în partea de sus a tabloului de bord. Acesta arată ca o tabletă, așezată vertical și ușor curbată, inspirată de la Espace, ceea ce aduce un aer modern întregului interior.

Ca și la Clio 5, această tabletă va fi ușor orientată spre șofer și va beneficia de Easy Link, navigație, dar și Multi-Sense.

Ca și celelalte viitoare modele de la Dacia, Sandero va fi construit pe platforma CMF-B a noii generații de Renault Clio, Captur și Nissan Juke.

Vin și noutăți în privința motorizărilor. Noul Sandero va avea un motor pe benzină nou, de 1 litru, și trei cilindri, ce va dezvolta o putere de 75CP. De asemenea, va mai fi disponibilă o motorizare de 1,3 litri pe benzină, în patru cilindri, în două variante de putere, 115CP și 130CP. Cei de la Dacia au pregătit și două motorizări pe motorină. Un motor de 1.5 Blue DCI, în două variante, de 95 CP și 116CP.

Prezentarea noului model Sandero este așteptată mai târziu, în acest an, și va fi disponibil la vânzare începând din anul 2021.