La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, Dacia își surprinde clienții cu o restilizare ce mizează în egală măsură pe design, confort și tehnologie. Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfectă pentru a prezenta publicului larg evoluțiile a două modele și două derivate ale acestora. Conform Automobile Dacia vehiculele „ devin de acum mai atrăgătoare, păstrând atributul care le-a atras preferințele clienților de pretutindeni, și anume cel mai bun raport preț / prestații.  În plus, ediția din această toamnă a Salonului Auto de la Paris va însemna pentru Dacia o oportunitate de a sărbători alături de clienții mărcii un nou an record în termen de vânzări.”

În privința evoluțiilor de design, partea frontală a fost redesenată și conferă un adevărat aer de familie fiecăruia dintre cele patru modele. Bara de protecție, calandrul și proiectoarele de ceata reușesc sa reafirme robustețea atât de apreciată de către clienții acestor autovehicule. Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat și mai modern. Ele integrează patru blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în același spirit al modernității și al atenției pentru detalii.

În interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al șoferului și pasagerilor : echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare.

În concluzie, veți putea descoperi la ediția din acest an a Salonului Auto de la Paris toate evoluțiile de care au beneficiat cele patru modele, atât la exterior, cât și la interior sau în materie de motorizări. „Toate acestea vă vor fi prezentate cu ocazia conferinței de presă din ziua de joi, 29 septembrie, ora 10:45, ce va avea loc la standul Dacia.

Conferința va fi susținută de domnul Jean-Christophe Kugler, Director de Operațiuni pentru Europa și membru în Comitetul Executiv al Grupului Renault”, menționează oficialii Dacia.

Modelele Dacia care vor fi lansate la Paris au putut fi deja văzute, cu un ușor camuflaj, atât pe șoselele din România cât și pe străzile din București. Redactorii Capital au surprins chiar ieri în zona Chitila două astfel de mașini aflate în etapa testelor finale.

Mai multe detalii despre noutățile care vor fi prezentate la Mondial de l`Automobile 2016 puteți citi în revista Capital care a apărut, cum spuneam, luni, 12 septembrie. Totodată, veți putea citi în articolul „Mondial de l`Automobile, o nouă revoluție în domeniul mobilității” și surprizele mai puțin plăcute ale expoziției care includ neprezentarea unor mărci de tradiție.