A ieșit cu scandal la PSD după alegerile locale. Deși toți șefii partidului au dat declarații precum câștigătorii, în interior lucrurile nu stau deloc așa. Mai mulți lideri din teritoriu au fost maziliți. Printre aceștia, nume cu mare greutate în interiorul partidului.  Șeful Marcel Ciolacu a luat decizii extrem de dure.

Cutremur la PSD!

Este vorba despre șefi de filiale, parlamentari, foști miniștri, dar și lideri locali. Cel mai greu nue mazilit este Marian Oprișan. Nu doar acesta a fost înlăturat.

Niculae Bădălău şi Marian Oprişan nu mai sunt liderii organizaţiilor Giurgiu şi Vrancea, aceasta din urmă fiind preluată interimar de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a decis luni Consiliul Politic Naţional al PSD, potrivit unor surse politice.

De asemenea, Doina Fedorovici a preluat şefia interimară a organizaţiei de femei a PSD, au precizat aceleaşi surse.

Conducerea PSD se va întâlni în următoarele trei zile cu liderii de filiale, pentru analiză, la sediul central al partidului, au menţionat aceleaşi surse.

PSD a pierdut după mai mult de două decenii șefia județului Vrancea, iar acest lucru i-a fost fatal baronului Marian Oprișan. Surprinde mult și înlăturarea lui Niculae Bădălău, om cu greutate în PSD, dar și fost ministru și parlamentar.

De asemenea, și fostul premier, Viorica Dăncilă, ar fi fost înlăturată din fruntea organizației de femei a partidului și înlocuită cu Doina Fedorovici.