Răsturnare maximă de situație în cazul Caracal. Nimeni nu ar fi crezut ce a pățit Luiza. Alexandru Cumpănașu vine cu o serie de acuzații fără precedent. El arată cu degetul spre bunicului fetei, care susține că ar fi făcut lucruri greu de imaginat.

Trebuie spus că în acest moment Alexandru Cumpănașu nu este în cea mai bună poziție. El a fost acuzat de hărțuire sexuală. Totul a pornit de la o convorbire pe care a purtat-o cu o tânără, pe internet.

Cumpănașu a lansat o serie de acuzații la adresa bunicului Luizei Melencu, în 6 ianuarie 2021, într-un live pe Facebook. El susține că are informații că Luiza Melencu a fost abuzată de bunicul ei.

„Domnului Iordache îi transmit atât: am și eu înregistrări cu persoane, cu martori care vorbesc despre infracțiunile pe care acesta le-a comis asupra nepoatei dumnealui. Înțeleg și vreau să se verifice de către organele abilitate… Eu nu vin să-l jignesc, dânsul folosește jigniri la adresa mea, fără să aibă nici o noimă. Fără mine și implicarea mea era cercetat în continuare de către Parchet pentru răpirea nepoatei sale.

Fără ca eu să mă implic, să mă lupt cu toate instituțiile statului, cum se întâmplă acum, acest om era în continuare târât ca un infractor”, a declarat Alexandru Cumpănașu într-un live pe contul personal de Facebook.

Dovezi despre bunicul Luizei

Potrivit lui Cumpănașu, există înregistrări și indicii despre o plângere penală făcută pe numele bunicului. Acesta este acuzat că o abuza pe Luiza.

„A fost plecată de acasă această fată timp de aproape un an de zile din cauza abuzurilor acestui bătrân, om în vârstă, să nu-l jignesc. Acest om în vârstă a comis abuzuri nenumărate asupra Luizei. N-o spun eu, o spun oameni care-l cunosc și sunt în apropierea familiei sale”, a completat Cumpănașu.

Trebuie amintit că bunicul Luizei a explodat la adresa lui Cumpănașu. El l-a acuzat că profită de tragedia familiei lui pentru a-și construi o imagine în România.

„Un profitor al sistemului, pe care l-a interesat numai imaginea lui. Deci s-au făcut jocuri. Pe noi, familia Luizei, ne intersează ce s-a întâmplat în realitate, nu vrem bani, funcții, precum Iohannis i-a răsplătit pe complici în cazul Luiza”, scria Stelian Iordache pe Facebook.