După mai multe vedete ale PRO TV care s-au infectat cu noul coronavirus, precum Andreea Esca sau Andi Moisescu, a venit acum rândul unei alte vechi prezentatoare celebre a postului din Pache Protopopescu să primească acelaşi crunt diagnostic.

Este vorba despre Neti Sandu, prezentatoarea rubricii Horoscop.

Vedeta PRO TV a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus şi se află în prezent în izolare la domiciliu, au declarat surse apropiate de aceasta pentru Gândul.

Din acest motiv, Neti Sandu nici nu a mai apărut pe micile ecrane în ultimele zile, iar horoscopul a fost citit de către o altă voce, aflată în regie.

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive prezenţe de la PRO TV, ea prezentând horoscopul încă de la înfiinţarea postului de televiziune, pe 1 decembrie 1995.

Andreea Esca şi Andi Moisescu au trecut cu bine peste infectarea cu coronavirus

Prima vedetă a PRO TV care s-a infectat cu COVID-19 a fost Andreea Esca, în luna iulie.

Ea a povestit atunci că primul confirmat cu COVID-19 în familia sa a fost soțul său, Alexandre Eram, apoi fiul lor Aris. Ea a avut, inițial, un test negativ, dar după câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea.

„Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”, spunea Andreea Esca în luna iulie.

Andi Moisescu a primit şi el confirmarea infectării cu noul coronavirus la două săptămâni după începerea filmărilor pentru noul sezon al emisiunii „Românii au talent”.

„La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, spunea Moisescu, după aflarea veştii.