Sanfirișca a mărturisit cum a fost înlăturat de la conducerea Pro România Hunedoara. Acesta a declarat că a muncit la crearea Pro România și că nu îi vine să creadă modul în care a fost demis din funcție. Sanfirișca a mai prcizat și că a aflat că Pro România este un loc doar cu oportuniști, în care el nu se regăsește

„Salutare, prieteni! Am o veste : în această seară, scurta mea carieră politică în Pro Romania s-a încheiat. Atât s-a putut! ????????

O politica altfel ? DA ….

Pentru ca vreau sa trăiesc într-o țară condusă de oameni cinstiți și competenți, fără aroganță și dispreț la adresa cetățenilor, pentru că îmi doresc lideri politici cu care să mă mândresc, în urmă cu doi ani și jumătate, am fost unul dintre acei care au făcut parte din echipa care a lucrat la ceea ce urma să devină Pro România.

Astfel, la data de 29 mai 2017 a fost lansa oficial Proiectul Politic Pro România, un proiect politic în care am crezut și pentru care mi-am dedicat timpul și energia.

Lansarea a reunit numeroși jurnaliști, oameni de afaceri, politicieni , lideri de marca a politicii românești și reprezentanți ai sindicatelor și societății civile.

Aflu acum ca în acel partid au loc doar oportuniștii, ceea ce eu nu pot fi. Probabil, de aceea s-a vrut plecarea mea. Da , singurul lucru care mi se poate imputa în mod real este o prietenie cu Daniel Constantin, precum și o bună relație de colaborare cu Sorin Câmpeanu, Irimie Mircea, Mircea Banias , Eugen Durbaca, Cristian Cosmin, Giani Croitoru, Damian Florea Răzvan Mitu, Raluca Halatz.

Sunt și voi rămâne alături de acei oameni în care cred și pe care îi respect. Fiecare este liber să creadă in valorile lui și în ceea ce crede că se regăsește și de aceea invit pe fiecare să facă așa cum simte , fără a se lăsa influențat de decizia celor din jur.

Și pentru că eu încă mai cred în valorile mele, voi face tot ce depinde de mine pentru a duce la reușita acelor lucruri și principii după care mi-am ghidat toată viața, de până acum; cinstea, demnitatea, valorile reale, respectul și onestitatea!

Astăzi 06.12.2019 ,am fost înștiințat pe Whatsapp,” este mesajul lui Sanfirișca, alături de care a atașat documentul:

(w670)

 

Pe de altă parte, Victor Ponta susține că sub nicio formă nu ar fi votat Guvernul Orban.

„Am refuzat în mod explicit și categoric oferta de a vota Guvernul PNL – Orban în schimbul unor “numiri în eșaloane inferioare sau locale”