Este cutremur în cazul Carcal după ultima cerere făcută de Gheorghe Dincă. Potrivit ultimelor informații, monstrul de la Carcal le-a solicitat magistraților de la Curtea de Apel Craiova ca dosarul în care este acuzat de răpire, viol, crimă şi profanare să nu mai fie judecat la Tribunalul Olt.

Gheorghe Dincă are și un motiv. Mai exact, monstrul de la Caracal susține că a formulat cererea pentru că nu ar mai avea încredere în magistraţii din Slatina.

De menționat este faptul că solicitarea făcută de Gheorghe Dincă este destul de ciudată, având în vedere faptul că o cerere anterioară făcută de avocaţii familiei Alexandrei, a fost respinsă.

Avocatul familiei Melencu are o părere. Aceasta crede că la mijloc ar putea fi o stratagemă și consideră că nu este posibil ca cererea lor să fie respinsă, iar cererea lui Dincă să fie aprobată, lucru pe care cu siguranță și monstrul de la Caracal îl știe.

Dincă cere mutarea dosarului

Ea mai adăugat că este posibil ca Dincă să se fi supărat pe cineva, pentru promisiunile făcute.

„Şi noi am solicitat strămutarea acestui dosar de la Slatina şi ni s-a respins. Este interesant că Dincă face şi el o astfel de solicitare. Cu siguranţă nu va avea câştig de cauză. Nu cred că ne-au respins nouă şi îi aprobă lui o astfel de cerere. Şi el ştie foarte bine asta. De aceea cred că solicitarea lui înseamnă altceva.

E un mesaj mai degrabă. Poate se sparge buba! Poate s-a supărat pe cei care i-au spus ce să declare în timpul cercetărilor. I s-au promis multe atunci. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu.

De menționat este faptul că părinţii Alexandrei, dar și mama şi bunicul Luizei au fost deja înştiinţaţi că Dincă a formulat o nouă cerere de strămutare. Pe data de 5 martie, Curtea de Apel Craiova îl va audia din nou pe Dincă, iar presupusul criminal de la Caracal va trebui să demonstreze în faţa instanţei că solicitarea sa este întemeiată.