Cazul Caracal întâmpină din nou o situație fără precedent. De această dată, bunicul Luizei Melencu, fata ucisă de Gheorghe Dincă, simte că a ajuns la capătul puterilor.

Acesta a precizat că vrea să ajungă în București și să își dea foc. Totodată, el a mai adăugat că în fiecare zi trăiește un coșmar și a fost mințit atât de DIICOT, cât și de președintele Klaus Iohannis. Bunicul Luizei Melencu a mai spus că nimeni nu a făcut nimic pentru că adevărul nu trebuie aflat.

“Toți ne-au mințit și președintele Klaus Iohannis și DIICOT. Nimeni nu a făcut nimic pentru a se afla adevărul”, a acuzat bunicul Luizei Melencu, la România TV.

Cutremur în cazul Caracal

De menționat este faptul că, în urmă cu doar câteva zile, o altă veste zguduia cazul Caracal. Mai exact, se pare că Gheorghe Dincă le-a solicitat magistraților de la Curtea de Apel Craiova ca dosarul în care este acuzat de răpire, viol, crimă şi profanare să nu mai fie judecat la Tribunalul Olt.

Potrivit informațiilor, monstrul de la Caracal susține că a formulat cererea pentru că nu ar mai avea încredere în magistraţii din Slatina. De menționat este faptul că solicitarea făcută de Gheorghe Dincă este destul de ciudată, având în vedere faptul că o cerere anterioară făcută de avocaţii familiei Alexandrei, a fost respinsă.

Pe de altă parte, avocatul familiei Melencu consideră că la mijloc ar putea fi o stratagemă și consideră că nu este posibil ca cererea lor să fie respinsă, iar cererea lui Dincă să fie aprobată, lucru pe care cu siguranță și monstrul de la Caracal îl știe.

„Şi noi am solicitat strămutarea acestui dosar de la Slatina şi ni s-a respins. Este interesant că Dincă face şi el o astfel de solicitare. Cu siguranţă nu va avea câştig de cauză. Nu cred că ne-au respins nouă şi îi aprobă lui o astfel de cerere. Şi el ştie foarte bine asta. De aceea cred că solicitarea lui înseamnă altceva.

E un mesaj mai degrabă. Poate se sparge buba! Poate s-a supărat pe cei care i-au spus ce să declare în timpul cercetărilor. I s-au promis multe atunci. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu.