Cununia celor doi îndrăgostiți a fost prezentată și în presa internațională, inclusiv site-ul oficial WTA a scris despre cununia Simonei Halep. Gazzeta Dello Sport, cea mai cunoscută publicație sportivă din Italia, vorbește despre Toni Iuruc și despre Simona Halep.

„Campioana din România s-a măritat la Constanța, ieri, cu un antreprenor de 42 de ani, care se află la a treia nuntă. După cununia civilă, s-au schimbat hainele și s-a trecut la petrecerea cu dans. Acum câteva zile s-a făcut anunțul cununiei, iar ieri a fost nunta. Simona Halep, de două ori câștigătoare de Grand Slam, coborâtă acum pe locul 11 în lume din cauza unei accidentări care a ținut-o departe de teren pentru ceva timp, s-a căsătorit la Constanța cu antreprenorul milionar machidon Toni Iuruc.

Simona, care s-a oprit în optimile US Open, după ce a trecut de a noastră Camila Giorgi în prima rundă, a purtat o rochie lungă, cu un corset brodat de culoare bej. Primul care a postat imagini de la eveniment a fost antrenorul australian Darren Cahill.

Seara, Simona și soțul său au sărbătorit alături de prieteni și rude, s-au bucurat de jocuri de lumini și de melodiile cântăreților preferați. Dar Simona nu va avea mult timp pentru luna de miere. Ea trebuie să revină pe teren peste câteva săptămâni, în Statele Unite ale Americii”, au scris italienii.

”Mai frumoasă decât un titlu de Grand Slam”

„Simona Halep s-a măritat. Mai frumoasă și mai strălucitoare decât un titlu de Grand Slam”, a adăugat jurnalista Federica Cocchi, de la Gazzetta Dello Sport, pe Twitter.

”Știe să organizeze o petrecere!” a fost mesajul postat de WTA

Felicitări Simo! Starul român Simona Halep știe cu siguranță să organizeze o petrecere. Fostul lider mondial s-a măritat cu iubitul ei, Toni Iuruc într-o ceremonie civilă care a avut loc în orașul său natal, Constanța, miercuri, 15 septembrie. Cuplul a sărbătorit alături de prieteni și familie. Și antrenorul Darren Cahill (n.r. – care nu a fost prezent) a oferit imagini de la fericitul eveniment”, au scris cei de la WTA.