În urma scandalului în care au fost implicaţi, marţi, fiul şi fiica lui Gheorghe Dincă, au ieşit la iveală şi alte informaţii despre cei doi. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu şi persoana care s-a implicat cel mai vocal în dosarul de la Caracal, a povestit la Antena 1 cum a fost şi el ameninţat de familia lui Dincă.

“Eu mă bucur că au făcut-o! Cu excepţia câtorva jurnalişti sau emisiuni, deja această familie Dincă era victima abuzurilor familiilor fetelor. Adică, această Daniela Dincă dădea interviuri pe bandă rulantă ca o vedetă agresată, iar această familie Dincă era considerată nevinovată. Oamenii începuseră să uite urletele Alexandrei la 112, ţipetele acestui copil. Oamenii şi jurnaliştii începuseră să uite şi repunerea în funcţie a procurorului Popescu de la Caracal, care 19 ore ştim bine ce-a făcut. Oamenii începuseră să uite că toţi poliţiştii sunt bine-mersi la serviciu. Oamenii începuseră să uite tot.

Practic, sistemul care protejează această familie este atât de bine înfipt încât reuşiseră, în două-trei luni de zile, încă din timpul campaniei electorale, dar mai ales după, reuşiseră un lucru inimaginabil: de la o revoltă a întregului popor şi a întregii prese, să mute discuţia spre “Hai, domne, că n-a fost chiar aşa! Nu au fost arse acolo! De fapt, nici nu ştim dacă s-a întâmplat! Dincă e aproape nevinovat!”. A fost un efort al acestui sistem, care duce undeva mult prea sus, dacă-şi permit asemenea lucruri, iar oamenii uitaseră”, a explicat Cumpănaşu.

Sute de pagini de ameninţări

“Astăzi, prin gesturile pe care acești oameni le-au făcut, au trădat exact ceea ce eu și cu foarte mulți oameni care investigăm această familie și o fac în continuare… Am fost amenințat chiar zilele acestea de clanul Dincă, eu și soția mea. Este plângere la Parchet pentru ameninţare. M-au ameninţat cu răpirea şi violul, dar nu vreau să se sperie familia mea. Daţi-mi voie să rămână la Parchet detaliile. Nu doar a familiei mele, ci şi a unor susţinătoare şi a unor femei care susţin această cauză.

Sunt sute de pagini de ameninţări de acest gen din partea clanului Dincă: vă violăm, vă sechestrăm, vă băgăm în trafic de persoane”, a povestit Cumpănaşu la Acces Direct.