Deci în timp ce cazinourile, inclusiv SlotV au distrat poporul în mediul online, aproape s-a ajuns la pregatirile pentru începerea unui nou an universitar.

Ministerul Educației a analizat situația și a ajuns la concluzia că opțiunea deschiderii anului școlar în formatul obisnuit este puțin probabilă. Scenariul cel mai plauzibil referitor la anul școlar 2020/21 a cărui deschidere se apropie vertiginos, este ca unii dintre studenți să viziteze școala, iar cealaltă parte să continue cursurile online, apoi, în funcție de circumstanțe, să se facă schimb.

Situația epidemiologică

S-a analizat intens modalitatea în care s-ar putea relua activitatea instituțiilor de învățământ odată cu anul universitar 2020/21 pe fondul pandemiei de coronavirus. S-au discutat aspecte despre infrastructura școlară și programa școlară, precum și resursele materiale si educaționale necesare dar si disponibile, mai ales în acest start de sezon de toamnă.

Toate scenariile luate în considerare de Ministerul Educației se bazează preponderent pe recomandările Ministerului Sănătății. Astfel, s-a creat un grup interministerial, format din membrii din Ministerul Educației și Ministerul Sănătății, cu scopul de a dezvolta aceste scenarii.

Deja, partenerii educaționali au elaborat rapoarte și au prezentat în spațiul public o parte din discuțiile avute în acest grup interagențial și, după cum este destul de bine știut, scenariul cel mai acceptabil este acela prin care Ministerul Sănătății recomandă ca unii dintre studenți să participe la școală în mod fizic, iar ceilalți vor participa la cursuri online, totul urmand a se schimba în funcție de starea epidemiologică.

Toate scenariile pentru reluarea cursurilor iau în considerare în mod evident situația epidemiologică, care nu este prea bună în prezent, e bine de recunoscut.

Autoritățile îndeamnă populația:

  • să respecte regulile distanței fizice,

  • să poarte mască,

  • iar virusul acesta nu ar cuveni să fie tratat ca o glumă.

Autoritățile doresc să accentueze că acest scenariu este numai unul dintre cele ce pot exista sau pot fi aplicate. Trebuie privit în jur și acționat în funcție de situația epidemiologică. Autoritățile lucrează la scenariile care, pe lângă programa și infrastructura, iau în considerare resursele umane și materiale de care are nevoie țara.

Iar ca să vă luați grija de la problemele existente și să vă relaxați puțin, vizitați cazinoul online SlotV. Profitați de casino bonusuri și câștigați!

Sursa foto: Pixabay.com