Dacia Duster este unul dintre cele mai populare modele de mașini și a câștigat rapid inimile șoferilor. Iar acum, aceștia primesc o veste bună. Mai exact, kitul de tuning pentru acest vehicul este deja disponibil.

Noua generație a modelului Dacia Duster aduce cu sine numeroase îmbunătățiri. Pentru cei care doresc să-și upgradeze mașina cu setări noi, este deja disponibil un pachet de tuning.

Momentan, vehiculul nu a fost livrat către clienți, însă pachetul de tuning este deja disponibil. Modificările au fost concepute pentru a face mașina ideală pentru excursiile în natură.

Ce include noul pachet de tuning oferit de Carpoint

Noul pachet de tuning pentru Dacia Duster a fost dezvoltat de experții de la Carpoint. Aceștia sunt recunoscuți pentru competența lor în domeniu. Printre cele mai semnificative îmbunătățiri de natură estetică aduse mașinii se numără grila frontală neagră și pragurile metalice adăugate pe laterale.

Kitul de tuning pentru Dacia Duster include și un portbagaj suplimentar, conceput să ajute șoferii care transportă o mulțime de lucruri. Acesta va fi instalat pe plafonul mașinii.

Singura parte a mașinii care rămâne nemodificată este partea din spate. Cu toate acestea, modelul tunat continuă să utilizeze versiunea cu tracțiune integrală a noului Duster.

SURSA FOTO: Instagram, Carpoint

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carpoint GmbH (@carpoint_gmbh)

Noul model Dacia Duster ar putea costa până la 30.000 de euro

Interiorul noului model Dacia Duster nu este încă vizibil pentru cei curioși, iar momentul publicării imaginilor nu este cunoscut.

Deși Dacia Duster nu a fost încă livrată clienților, poate fi comandată atât în România, cât și în alte țări europene. Prețurile pentru varianta de bază sunt accesibile, iar cei care doresc opțiuni suplimentare vor trebui să plătească un extra.

Modelul de bază al Daciei Duster costă 18.800 de euro, iar variantele tunate încep de la 25.300 de euro. Aceste prețuri sunt valabile și în România.

Însă, un model echipat cu kitul de tuning poate ajunge până la 30.000 de euro, în funcție de opțiunile alese.

Pentru cei interesați de kitul de tuning dezvoltat de Carpoint, este important de menționat că acesta nu modifică experiența de condus a mașinii. Îmbunătățirile sunt concentrate pe aspectul estetic și sunt concepute pentru a spori versatilitatea mașinii în aventurile în natură.