Celine Dion, mesaj emoționant pentru admiratorii ei

Celine Dion le-a reamintit admiratorilor ei că pe data de 16 martie 2024 este Ziua Internațională de Conștientizare a SPS. Din toamna anului 2022, a primit diagnosticul de Sindromul Persoanei Rigide (SPS). Încercarea de a depăși această tulburare autoimună a fost una dintre cele mai dificile experiențe din viața sa. Rămâne hotărâtă să se întoarcă într-o zi pe scenă și să ducă o viață cât mai normală. Și-a exprimat recunoștința pentru dragostea copiilor ei, al echipei ei și al admiratorilor ei.

Le-a transmis încurajări și sprijin tuturor celor afectați de SPS din întreaga lume, asigurându-i că pot face față bolii.

„Astăzi, lumea recunoaște Ziua Internațională de Conștientizare a SPS. După cum mulți dintre voi știți, în toamna anului 2022, am fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide (SPS). Încercarea de a depăși această tulburare autoimună a fost una dintre cele mai grele experiențe din viața mea, dar rămân hotărâtă să mă întorc într-o zi pe scenă și să duc o viață cât mai normală.

Sunt profund recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul din partea copiilor mei, a familiei, a echipei și a voastră. Vreau să trimit încurajările și sprijinul meu tuturor celor din întreaga lume care au fost afectați de SPS. Vreau să știți că puteți reuși! Putem să o facem! Love Celine xx”, le-a transmis ea admiratorilor ei prin intermediul Instagramului.

Mesajul ei a fost însoțit de o fotografie cu ea și cei trei fii ai săi, René-Charles Angélil (23 de ani), Eddy (13 ani) și Nelson (13 ani).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Un nou capitol pentru Celine Dion

În 2022, Celine Dion a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară. Ca urmare, s-a retras în intimitatea casei sale din Las Vegas. Recent, a surprins pe toată lumea cu o apariție neașteptată la unul dintre meciurile echipei de hochei Edmonton Oilers, unde a fost fotografiată în vestiar alături de sportivi.

Cu toate că se confruntă cu o afecțiune medicală dificilă care îi afectează mușchii și îi limitează mișcările, cântăreața a dat impresia că este plină de energie și a zâmbit în fața camerelor de filmat.

În decembrie 2022, Celine Dion a primit diagnosticul de SPS (Sindromul Persoanei Rigide – Stiff-Person Syndrome în limba engleză) și a fost nevoită să anuleze toate spectacolele din cadrul turneului său mondial „Courage World Tour”. La vârsta de 55 de ani, artista s-a retras în reședința sa din Las Vegas și a evitat în mare parte să apară în public.

În decembrie anul trecut, Claudette, sora celebrei artiste, a dezvăluit că aceasta își exprimă dorința de a reveni pe scenă, însă a remarcat că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit foarte puțin. În luna februarie, Celine Dion a făcut o apariție la Premiile Grammy, unde i-a acordat lui Taylor Swift prestigiosul premiu pentru „Albumul Anului”.