Orice persoană care dorește să înceapă să tranzacționeze criptomonede are nevoie de două lucruri esențiale, respectiv să aibă o serie de cunoștințe de bază despre acest domeniu și să utilizeze o platformă cât mai performantă în acest sens. Fiind vorba despre o piață extrem de volatilă, orice participant trebuie să fie pe deplin conștient de riscurile la care se expune.

Platforma de trading criptomonede Bit Mahavi este una dintre cele mai promițătoare platforme, dedicată serviciilor de acest tip din România. Aceasta este o platformă de live trading, unde puteţi cumpăra sau vinde instant criptomonedele Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Sistemul este foarte ușor de folosit și garantează cele mai securizate condiții de tranzacționare. Ea oferă comisioane transparente și prețuri foarte avantajoase. Caracteristicile și instrumentele de analiză o fac alegerea perfectă atât pentru traderii aflați la început de drum, cât și pentru cei mai experimentați.

Piața de tranzacționare a criptomonedelor este foarte asemănătoare pieței monedelor tradiționale. Fie că vorbim de tranzacții cu monede crypto sau fiat, în ambele cazuri  scopul este același, obținerea de profit pe termen scurt sau lung. Ambele presupun cumpărarea unei monede într-un un moment favorabil, pentru a o vinde la alt moment și a obține un câștig cât mai bun.

Un rol important în luarea celor mai bune decizii și în păstrarea unei părți cât mai importante din avantajele finaciare obținute poate reveni și platformei pe care alegeți să tranzacționați. Cursurile de schimb și comisioanele practicate pot aduce diferențe financiare importante.

Modul de tranzacționare în cazul monedelor crypto nu se deosebește cu nimic de cel din cazul monedelor fiat. Și înt-un caz și în celălalt are loc o vânzare sau o cumpărare de monede. Tranzacționarea se poate face în sensul cumpărării cu o monedă fiat a unei criptomonede și apoi vânzarea acesteia pentru a cumpăra  o monedă crypto sau o monedă fiat. Cele mai tranzacționate criptomonede sunt Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) sau Litecoin (LTC).

Fiecare trader poate  avea propriu stil de tranzacționare, în funcție de care va alege platforma de tranzacționare și va aplica o serie de stategii gândite în funcție de graficiele disponibile și de instrumementele specifice de analiză. Unii preferă tranzacțiile pe temen lung, investind pentru perioade îndelungate într-un anumit tip de monedă, fără să țină seama de fluctuațiile permanente ale pieței. Cei care au avut încredere în acest tip de tranzacții cu criptomonede încă de la început au câștigat sume importante alegându-le. Există traderi care optează pentru tranzacțiile pe termen scurt sau pentru un day trading. Aceast tip de operațiuni se basează pe fluctuațiile zilnice ale pieței și vizează obținerea unor câștiguri imediate și rapide. Pentru a vă atinge scopul, important este să țineți seama de trendul general și să acționați în cosecință. Aceste metode de tranzacționare pot fi combinate și implică  fiecare un anumit tip de stres.

Care sunt principalele avantaje oferite de tranzacțiile cu criptomonede?

Chiar dacă este vorba despre o piață relativ nouă, apărută o dată cu prima monedă virtuală, în 2009, în ciuda criticilor vehemente din partea multora dinte adepții tranzacțiilor cu monde clasice, acest tip de tranzacționare s-a dezvoltat rapid și se bucură de un real succes.

Printre avantajele cele mai importante amintim:

 • celor care au ales să-și investească economiile în astfel de monede încă de la apariția lor, le-au adus câștiguri specatculoase, demne de apreciat;
 • schimburile sunt rapide;
 • taxele sunt mai mici decât cele din cazul tranzacțiilor clasice;
 • se pot obține avantaje financiare importante din diferențele de comisionări;
 • taxele pentru transferul de criptomonede sunt mai mici decât cele pentru carduri sau transfer bancar;
 • volatilitatea foarte mare poate fi ușor speculată de traderii cu experiență pentru a face profit;
 • s-au obținut profituri extraordinare investind sume minime;
 • spre deosebire de monedele tradiționale, care pot fi tranzacționate doar atunci când este deschisă bursa, criptominedele pot fi schimbate oricând, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Ce avantaje oferă utilizatorilor platforma Bit Mahavi?

Fiind vorba despre o platformă de tranzacționare criptomonede dedicată pieței din România, aceasta vine cu o serie de avantaje și servicii speciale pentru clienții locali.  Ea este o platformă adaptată și performantă, ce merită să fie încercată de toți cei interesați de acest tip de tranzacții.

Iată care sunt principalele avantaje oferite :

 • Este o platformă de live trading & exchange, unică pe piața din România.
 • Are o interfață prietenoasă și este foarte simplu de folosit, atât de către începători, cât și de către traderii mai experimentați.
 • În funcție de moneda aleasă, tranzacțiile pot fi efectuate rapid.
 • Garantează condiții de securitate maximă.
 • Sunt disponibile spre tranzacționare cele mai importante trei tipuri de criptomonede, respectiv Bitcoin, Ethereum sau Litecoin.
 • Portofele digitale sunt valabile pentru tranzacții Crypto & Fiat.
 • Comisioanele practicate sunt cele mai mici.
 • Este disponibi serviciul de suport live.
 • Platforma dispune și de posibilitatea de a face transferuri prin intermediul unor ATM-uri și chair de a retrage numerar.

Așadar există numeroase aspecte ce pot fi utile oricărui doritor să facă tranzacții cu criptomonede. Pentru mai multe detalii și pentru a testa platforma accesați Bitmahavi.com!