Agricultura – Motor pentru economia românească, agricultura are toate șansele să rămână profitabilă în anii care urmează. Cea mai solidă zonă aici a fost cultivarea florii soarelui.

Construcții – zona de materiale de construcții și construcțiile propriu-zise vor rămâne profitabile chiar și în 2018 datorită programului național Prima Casă care aduce o mare parte din clienți.

Retail – domeniul vânzărilor va fi întotdeauna în top 3 cele mai profitabile afaceri. Libertatea de a se apropia de clienți și previzibilitatea fac din acest domeniu unul preferat de antreprenori indiferent ca se decid să vândă haine, alimente sau cosmetice.

Servicii – modernizarea generațiilor și dorința din ce în ce mai mare de a avea mult timp liber a oamenilor tineri a adus o nevoie acută de servicii care să preia din responsabilitățile acestora la un preț mai mult decât accesibil. Fie că e vorba de curățenie, gătit sau livrări, piața serviciilor este un domeniu profitabil în acest moment.

IT – un domeniu bine plătit în cadrul căruia nu e nevoie de foarte mulți bani pentru a începe o afacere. Puteți începe cu un singur computer care vă va duce afacerea pe culmile succesului!