Andreea Marin este fostă prezentatoare TV dar si printre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc. Însă, puțini știu care este numele real al fostei soții a lui Ștefan Bănică Jr.

Vedeta și-a păstrat numele fostului soț, iar numele complet al acesteia este Andreea Violeta Marin Bănică. Recent, Andreea Marin a povestit despre cel de-al doilea nume al său.

“Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moştenit, Andreea Violeta mă numesc. Apoi l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta”, mărturisea Andreea Marin acum câțiva ani, potrivit viva.ro.

Ștefan Bănică și Andreea Marin au fost căsătoriți timp de șapte ani. După divorț, Andreea a decis să păstreze numele tatălui copilului ei, pentru că și fata lor poartă același nume în acte.

“Numele meu în buletin este în continuare Bănică, pentru că nu suntem atât de supăraţi.

Suntem divorţaţi în acte, dar relaţia dintre noi acum este chiar mai bună decât cea din timpul căsniciei. Această experienţă ne-a maturizat. Las lucrurile să se așeze”, mărturisea Andreea Marin.

De ce s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.?

În plus, Andreea Marin a dezvăluit și motivele pentru care s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.

“Cred că este foarte important, indiferent ce te desparte să găsești acest punct comun. Am încercat, pe cât posibil. Doi oameni nu se despart de bucurie, ei se despart pentru că există puncte care le arată că nu merg înainte pe același drum.

Dar cred că este foarte important, de dragul copilului tău, să găsești soluția de a merge mai departe. Astfel, il faci pe el fericit și pe cât posibil, să nu-i lipsească nimic.

Nu poți să spui că nu-i lipsește nimic, pentru că oricărui copil îi lipsește timpul petrecut cu mama și cu tata împreună”, a povestit Andreea Marin, în cadrul unui interviu pentru libertatea.ro.

Despre Andreea Marin

Andreea Marin nu este singură la părinți, ci are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț. Înainte de căsătoria cu Ștefan Bănică Jr., aceasta a mai fost căsătorită, în 1995, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat în anul 2000. După 6 ani de la primul divorț, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil.