Măruță a mărturisit că mereu a vrut să fie independent financiar, așa că a muncit încă din anii de când era student.

Primii săi bani i-a făcut după ce a împărțit pliante pe stradă, însă nu s-a oprit aici. Realizatorul Tv a avut mult mai multe joburi.

 

„Lucram la un post de radio, eram si DJ în discotecă, aveam și un part-time la o clinică medicală, împărțeam și pliante electorale pe stradă. De fapt, asta cu pliantele a fost primul job, adică de-aici am câștigat primii bani” a declarat Cătălin Măruță, potrivit ziare.com.

Se pare că din primul salariu, realizatorul Tv a vrut să-și ia un obiect vestimentar.

„Eram foarte exaltat, normal, și am cheltuit impulsiv, așa cum faci cu primul salariu. Mi-am cumpărat o geacă ce îmi plăcea la nebunie, dar i-am luat și mamei mele o eșarfă frumoasă”, a mai declarat Măruță.

 

Cum a ajuns în televiziune

 

Cătălin Măruță a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, în timpul căreia s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la TV Super Nova. În urma unor probe a ajuns în Televiziunea Română la Trupa DP 2, în paralel lucrând la postul de radio Activ FM.

A prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2. A fost coprezentator al selecției naționale pentru Eurovision 2006, alături de Luminița Anghel și a moderat dezbaterea de după selecție.

Ca prezentator și entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timișoara, Craiova, Iași, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru seria „50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni”.

De asemenea, din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, fiind prezentator al emisiunii „Trezește-te la Realitate cu Măruță”.

A fost și prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 la TVR 2. Din 22 septembrie 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment „La Măruță ” până în septembrie 2013, la Pro TV.

 

În prezent, Cătălin Măruță este căsătorit cu cântăreață de top Andra și au împreună doi copii.