CTP, revoltat de oamenii care nu se vaccinează: Ține de joasa calitate umană a individului

Eșecul campaniei de vaccinare a fost criticat dur de către Cristian Tudor Popescu. Gazetarul este de părere că numărul mare de persoane nevaccinate se datorează ”ignoranței și iraționalității”.

„Oricât de greu de înghițit ar fi această constatare, rațiunea mă obligă s-o enunț: procentul uriaș de nevaccinați este pe măsura primitivismului actualului popor român. A ignoranței și iraționalității de care sunt stăpâniți aproape trei sferturi dintre noi, mulți cadre medicale și didactice.”, notează acesta.

Eșecul campaniei de vaccinare nu este pus pe seama Guvernului

Gazetarul a mai notat că procentajul mare de oameni nevaccinați nu trebuie pus pe seama Guvernului, deoarece autoritățile nu aveau ce să facă mai mult decât au făcut deja.

”Guvernul n-a făcut ce trebuie ca românii să se vaccineze nu e decât o frază bombastică în caftul politic. Ce dracu să facă? Să le dea mici, bere, fasole cu ciolan, mai multe tombole și loterii? Să-i scarpine pe burtă? Atât guvernul Orban cât și guvernul Cîțu au comis tâmpenii cât cuprinde. Dar nu asta ”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe Republica.

Medicii au explicat importanța vaccinului

Gazetarul a mai spus că medicii au explicat importanța vaccinului și că persoanele care încă refuză vaccinarea arată adevărata calitate umană pe care o au.

„S-au adus vaccinuri suficiente pentru de câteva ori populația României. Toți specialiștii de vârf în boli infecțioase și medicină de urgență au explicat la televizor, de am ajuns eu doctor ascultându-i, de ce e vital vaccinul anticovid. Zeci de mii de oameni nevaccinați au murit și mor în chinuri, în fiecare zi. A refuza vaccinul în aceste condiții e un gest care ține de joasa calitate umană a individului”, a mai scris CTP.