Lansarea oficială a candidaturii pentru postul de Primar General, de către Gabriela Firea, alături de echipa alături de care vrea să conducă Bucureștiul, nu încetează să provoace reacții.

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a vorbit miercuri despre lista candidaților PSD la Consiliul General, în special despre fostul premier Petre Roman, care este primul pe listă, dar independent, motivând că ~de confesiune, rămân liberal”.

”Oameni expirați în domeniilor lor”

”Doamna Firea folosește o metodă care se poate dovedi eficientă, dânsa vrea să obțină votul imbecililor din orașul București. Există și astfel de persoane în capitala României.

Caragiale are o povestire science fiction – o să râdeți – Bucureștiul în anul 3000 și ceva, în care îl numește Tâmpitopole. E vorba despre reprezentanții acestui București, pe care îi vizează doamna Firea cu echipa asta de Balul Vampirilor.

Oameni expirați în domeniilor lor de activitate, fie politic, fie sportiv, unii dintre ei cu crunte probleme penale, ajunși la o vârstă însumată – dacă însumăm vârstele lui Petre Roman, Anghel Iordănescu, Mitică Dragomir și Cornel Dinu – obținem 290 de ani”, a spus gazetarul, la Digi 24.

”În România există și imbecili”

”Aceste talente, aceste speranțe sunt aruncate în luptă, sunt aduse de dârlogi în arenă de către doamna Firea

Eu mă întreb, așa ca om, mi se face pielea de găină. Mai rău decât pericolul e ridicolul. Cum poți să nu ai organul ăsta pentru ridicol? Acești oameni, Petre Roman, Anghel Iordănescu… la Mitică Dragomir nu se pune problema… cum poți să te expui ridicolului, penibilului în felul acesta?”, a subliniat el.

”Pentru că în România există și imbecili, o repet. Ca să îl votezi pe Mitică Dragomir sau pe Anghel Iordănescu la Primăria Capitalei înseamnă că ai un discernământ foarte limitat”, a completat Cristian Tudor Popescu, la observația că în trecut au mai fost și soliști de muzică populară sau diverși artiști care au candidat pentru diverse funcții politice.