Cristian Tudor Popescu are din nou partener de emisiune la Digi24. Postul de televiziune a anunţat cine va fi noua realizatoare a emisiunii “Cap limpede”, la care CTP este invitat permament.

Fosta prezentatoare a emisiunii, Alina Manolache, a demisionat, luna trecută, pentru a se alătura ziarului Libertatea, unde va lucra în Departamentul de Investigaţii al publicaţiei, dar şi în cadrul proiectelor video. Acum, Digi24 anunţă că noua realizatoare a emisiunii “Cap limpede” va fi jurnalista Roxana Lăzărescu.

Roxana Lăzărescu

Emisiunea va reveni în grila de programe a postului tv începând cu data de vineri, 10 ianuarie, la ora 21:00. Telespectatorii Digi24 au putut vedea deja promo-ul pentru noua ediţie rulând pe sticlă, potrivit adevarul.ro.

În luna noiembrie a anului trecut, Cristian Tudor Popescu a renunţat, după cinci ani, să mai apară ca invitat în emisiunea “Jurnal de seară”, moderată de Cosmin Prelipceanu. Decizia a avut probabil legătură cu un episod petrecut nu cu mult timp înainte, respectiv emisiunea în care a fost invitată Gabriela Firea. CTP l-a criticat dur pe Prelipceanu pentru prestaţia avută în cadrul acelui interviu, declarând că, dacă aşa ceva se va mai repeta, el va încheia colaborarea cu postul Digi24.