Cristian Bușoi, ales președintele Comisiei pentru Industrie, Cercetare și Energie (ITRE) din Parlamentul European: Voi rămâne la fel de implicat și dedicat

În mesajul postat pe pagina de socializare, Cristian Bușoi îi felicită pe cei patru vicepreședinți care au fost aleși tot în cursul zilei de miercuri, ei fiind: Zdzisław Krasnodebski, Morten Petersen, Patrizia Toia și Lina Galvez Munoz

”Le mulțumesc colegilor mei pentru votul de astăzi și reconfirmarea mea ca președinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare și Energie (ITRE) din Parlamentul European. Felicitări celor patru vicepreședinți, aleși tot astăzi: Zdzisław Krasnodebski (ECR), Morten Petersen (Renew), Patrizia Toia (S&D) și Lina Galvez Munoz (S&D)”, scrie deputatul Parlamentului European.

Cristian Bușoi: Am reușit să mergem mai departe

De asemenea, el a mai spus că, în ciuda pandemiei, echipa sa a reușit să meargă mai departe și să obțină rezultate uluitoare în tot ce și-a propus.

”Ne aflăm la jumătatea acestei legislaturi, cu provocări importante, pe care le-am abordat împreună cu succes. În ciuda pandemiei, am reușit să mergem mai departe și să obținem rezultate concrete în toate domeniile care sunt în responsabilitatea Comisiei noastre: industrie, cercetare și inovare, energie, TIC și spațiu”, spune Cristian Bușoi.

El a mai notat că dosare importante au fost închise, subliniind că se lucrează ”cu intensitate maximă pentru reducerea impactului creșterilor prețurilor la energie”.

”Am închis dosare foarte importante în cadrul noului Cadru Financiar Multianual: Orizont Europa, Europa Digitală, Facilitatea Conectarea Europei, Programul Spațial al UE și lucrăm cu intensitate maximă pentru reducerea impactului creșterii prețurilor la energie și pentru Programul Fit for 55”, mai spune el.

Cristian Bușoi a adăugat că va rămâne la fel de implicat și dedicat și pe viitor.

”Îi asigur pe colegii mei că voi rămâne la fel de implicat și dedicat muncii mele, pentru ca deciziile pe care le luăm în Comisia ITRE să fie strict în beneficiul cetățenilor și al Uniunii Europene”, a fost mesajul postat de acesta în mediul online.