Cristi Chivu a dat o lovitură financiară în plină criză imobiliară, vânzându-și vila din Corbeanca cu un preț sensibil mai mare decât a cumpărat-o.

Astfel, fostul căpitan al Naționalei și-a vândut cu 7 milioane de euro vila din Corbeanca, pe care o achiziționase în urmă cu exact 8 ani, în octombrie 2012, cu 6 milioane de euro. Fostul mare internațional a realizat astfel un profit de un milion de euro!

Casa are o mulțime de spații de recreere

Cel care s-a încumetat să achite 7 milioane de euro pe respectiva casă este Ștefan Vuza. Acesta are 49 de ani, este patronul ChimComplex Borzești și a cumpărat în 2018 Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea, scrie gsp.ro.

Proprietatea tranzacționată de Chivu are o suprafață utilă de peste 1.000 de metri pătrați și deține o mulțime de spații de recreere: un cinematograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, una de bowling, o piscină interioară, una exterioară și o zonă de spa! Copleșitoarea fostă reședință a familiei Chivu mai are 5 dormitoare, 7 băi, 3 garaje, dar și un ponton!

Luna trecută, Cristi a absolvit Școala de Antrenori de la Coverciano, iar Inter i-a dat pe mână echipa Under 18. În trecut, el a pregătit formațiile U14 și U17 ale prestigiosului club din Milano, arată sursa citată.

Se dedică tot mai serios meseriei de antrenor

Pentru a se dedica tot mai serios meseriei de antrenor, Chivu a decis să petreacă mai mult timp în capitala Lombardiei, acesta fiind motivul pentru care a cedat vila din apropierea Bucureștiului.

În septembrie 2014, alături de soţia sa, Adelina, dar şi de cele două fetiţe, Natalia şi Anastasia, Cristi Chivu a filmat timp de două zile pentru reclamele fostei companii UPC.

„Am preferat ca totul să se înregistreze la noi în casă pentru ca şi copiilor să le fie mai uşor în timpul filmărilor. Singura condiţie pe care am pus-o a fost să le respectăm programul de somn”, a povestit Adelina la momentul filmărilor. Conform unor surse din piața media, 50.000 de euro este suma pe care Chivu a primit-o pentru acest contract, conform sursei citate.