Candidatul la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu, a postat joi noapte pe internet un mesaj în care face noi dezvăluiri despre Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, și afacerile pe care acesta le desfășoară în continuare, nestingherit de autorități.

Alexandru Cumpănașu, care este văr cu tatăl Alexandrei Măceșanu, ultima victimă a lui Gheorghe Dincă, avertizează că, în fața unor autorități complice și infractoare, poporul român se va răscula în curând:

”Dragi români, în timp ce DIICOT, infractorii care au condus Poliția Română, actualii avocați ai interlopilor și politicieni care au adus „golani” pe 10 august la București, le caută pe ALEXANDRA și pe LUIZA MOARTE, iată că Gheorghe Dincă și familia sa, COMPLICE la toate nenorocirile, în urmă cu nicio săptămână, își pun reclamă pe drumul spre Arad la „afacerile” lor nestingherite. CINE APARE PE AFIȘE CA ACȚIONAR, LA VEDERE??? GHEORGHE DINCĂ!!! PRIVIȚI IMAGINEA! Pentru mine totul devine prea mult și sunt pregătit să declanșez razboiul împotriva oricui și a oricărei televiziuni care îmi va mai interzice mie sau familiei mele să spunem ADEVĂRUL!!!! NU POT CREDE CĂ TRĂIESC ÎN ACEASTĂ ȚARĂ ÎN CARE AUTORITĂȚILE SUNT 0 ÎN FAȚA LUI DINCĂ!!! NU MAI POT! POPORUL ROMÂN SE VA RĂSCULA CURÂND!”, scrie Cumpănașu pe Facebook.

Textul nu era însă însoțit vineri de dimineață de nicio imagine, semn că Alexandru Cumpănașu ori a uitat să încarce o poză, care să îi susțină acuzațiile, ori a șters-o ulterior.