„Anul acesta DKV aniversează zece ani în România. Este un deceniu de creștere constantă pentru DKV, atât din perspectiva cifrei de afaceri, cât și a portofoliului de clienți și a echipei. Pe lângă faptul că extindem permanent rețeaua de acceptanță a DKV Card, începând cu 2017 am acordat o atenție specială digitalizării DKV. Am alocat investiții semnificative pentru acest program în directă legătură cu un alt proiect de referință pentru DKV, DKV Box Europe, dispozitivul de bord care va permite decontarea taxelor de drum în mai multe țări europene, fără a necesita reconfigurare. DKV BOX Europe va fi gestionabil prin intermediul DKV Toll Manager, o platformă inovatoare creată de DKV, deja premiată în cadrul unui eveniment care răsplătește proiectele digitale în Germania”, a declarat Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service.

Un alt proiect important pentru prima parte a anului 2018 a fost taxa de drum din Slovenia, țară care a trecut de la sistemul de taxare clasic la unul electronic, denumit DarsGo, începând cu 1 aprilie. Ca de obicei, DKV a asigurat suport pentru clienții săi încă de anul trecut pentru a facilita o tranziție ușoară și lipsită de griji la noul mod de calcul. Dar cel mai important proiect destinat taxelor de drum rămâne DKV Box Europe, pentru care etapa de comandă este în plină desfășurare, urmând ca din toamnă să devină utilizabil pentru Belgia, iar ulterior pentru țări precum Germania, Austria, Franța, Spania, Portugalia și Italia.

Rețeaua DKV, cea mai mare din Europa a unui furnizor independent, este în continuă dezvoltare, iar anul acesta pune la dispoziţia clienţilor peste 70.000 de puncte de acceptanță în 42 de țări europene. În România, clienţii DKV pot beneficia de o rețea locală extinsă, de peste 700 de stații (LUKOIL, MOL, OMV / Petrom, Oscar Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral etc.).

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate pentru industria logisticii și a transporturilor. Compania oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 930 de angajați. În anul 2017, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. În acest an, peste 170.000 de clienți utilizează 3,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În 2017, DKV CARD a fost desemnat pentru a 13-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.