Veste uriașă pentru această categorie de salariați. Totul se întâmplă imediat după ce Guvernul Dăncilă a căzut. Opoziția promite mărirea salariilor în domeniul privat. O spune liberalul Florin Cîțu, care promite facilități pentru firme.

Cresc salariile! 

“Să lăsăm mediul privat să se dezvolte fără intervenția statului. Vom lăsa mediul liber. Statul să facă un pas înapoi. Așa vor crește salariile în mediul privat”, a spus liberalul în direct la Realitatea TV.

Dar asta nu e tot. Liberalii promit să preia guvernarea cât mai repede și au trecut la amenințări. PSD are de ce să se teamă. Vor fi audituri la fiecare ministere în parte, iar liberalii vor să devoaleze jafurile din banii publici comise de social democrați. Din acești bani se pot plăti salarii și pensii mai mari.

Avertisment dur pentru PSD  

PNL are mandat clar. preluarea guvernării și demascarea lucrurilor necurate făcute de PSD la guvernare.  “Suntem pregătiți să ne asumăm guvernarea. De azi urmează o perioadă bună pentru România. Avem un mandat clar. Știm cum sunt canalizați banii către buzunarele PSD. Vom găsi o parte mare care ajunge în buzunarele PSD. Vom prezenta situația reală și vom veni cu soluții. Totul depinde de cee ace găsim acolo. Au fost informații false prezentate de PSD. După ce vom afla adevărul, spunem totul”, a mai spus Cîțu, conform sursei citate.