Liberalii au spus ce se va întâmpla cu pensiile și salariile românilor, după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a trecut. Virgil Guran, vicepreședintele PNL, a susținut clar și răspicat că acestea nu vor fi tăiate.

„Nu vom tăia nicio pensie şi niciun salariu”, a comentat Virgul Guran. El a explicat că se va face ordine în ceea ce priveşte sistemul bugetar.

„Mă refer la cei care au fost angajaţi doar pe pile, pe prietenii, pe cumetrii, pe amante, pe surori şi fraţi, şi care nu aduc niciun plus societăţii şi doar pierd timpul pe acolo. În esenţă, vă spun că nu vom tăia nicio pensie şi niciun salariu. Tot ce este lege şi este în favoarea populaţiei vom respecta, este foarte clar”, a susținut liderul PNL.

„Este adevărat că va trebui să tăiem… De exemplu, sunt societăţi de stat foarte multe, unde sunt tot felul de directori cu funcţii extraordinare şi cu bani foarte mulţi, unde capușează tot felul de firme ale politicienilor, unde îşi angajează amantele cu câte cinci şoferi pe acolo. Aici vom face ordine, pentru că aceste firme care au monopol în România trebuie să producă, să aibă profit, iar profitul, dividentele, să meargă la bugetul de stat. Sunt măsuri foarte multe, program de guvernare există fără probleme”, a susținut Guran, joi seară, la Antena 3.