Este vorba despre senatorul UDMR, Tanczos Barna. Acesta a anunțat printr-un mesaj postat pe pagina personală de facebook că are coronavirus, iar în urma înfectării lucrurile s-au complicat. Acesta a dezvoltat o dublă pneumonie.

Anunțul a fost făcut în limba maghiară, iar legat de starea de sănătate a senatorului, acesta se află sub control și începe tratamentu.

Totodată, Tanczos Barna a mai precizat că vindecarea se face repede, iar lângă el, există o echipă de medici „super-profesioniști”.

„Astăzi am aflat că am o dublă pneumonie, apoi că Covid-19 este responsabil pentru această pneumonie. Sunt înconjurat de o echipă de medici super-profesioniști. Să începem tratamentul. Mă vindec și totul merge înainte.

P.S.: Sunt bine. Nu mă doare nimic, starea mea de spirit este bună, medicii și asistentele sunt amabili, totul este în regulă”, a scris senatorul, pe pagina personală de Facebook.

Coronavirusul s-a întors

Nu este prima oară când virusul ucigaș trece pragurile Parlamentului. În luna martie a acestui an, la debutul pandemiei în România, premierul Ludovic Orban și mai mulți membri ai membri ai Guvernului și membri PNL au fost testați pentru coronavirus și au intrat în izolare, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost diagnosticat cu coronavirus.

Printre miniștri testați se numără: Victor Costache, Raluca Turcan, Nicolae Ciucă, Florin Cîţu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Boloş, Marcel Vela, Ionuţ Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu, Ion Ştefan, iar din fericire, rezultatele au. fost negative.

Măsurile de testare și izolare au fost impuse după ce aceștia au luat contact cu senatorul Vergil Chiţac la reuniunea Biroului Politic Naţional și s-au autoizolat la domiciliu.