Clotilde Armand a șocat pe toată lumea. Conform informațiilor transmise de către avocatul Mihai Drăgan pe propria pagină de socializare, primarul Sectorului 1 a amplasat în holul primăriei câteva statui ce înfățișează reprezentări artistice ale formei feminine.

Trebuie menționat că imaginile cu statuile respective pot fi vizualizate în link-ul de la finalul articolului.

Clotilde Armand a șocat pe toată lumea

„Azi, in holul Primariei Sector 1, Dna Primar Armand Clotilde Marie Brigitte a amplasat sculpturile alaturate! Sunt eu carcotas?”, scrie avocatul pe Facebook.

De asemenea, Mihai Drăgan a oferit explicații suplimentare pentru DC News. Conform celor spuse, „vernisajul se va ține cu ușile închise, fiind destinat doar cunoscătorilor, adică artiștilor și apropiaților acestora”. Totuși, publicul larg va putea vizita începând de luni.

„Pentru vineri, primărița Clotilde Armand pregătește vernisajul unei expoziții de sculptură, chiar în holul monumental de la parterul Primăriei Sectorului 1”, spune avocatul pentru sursa menționată.

Clădirea Primăriei Sectorului 1 a fost construită între anii 1928 și 1936 și este caracterizată print-un stil stil eclectic, cu elemente neoromanice și neoromânești. Este demn de menționat că în Sala de Consiliu se află o pictură semnată de către Olga Greceanu, o pictoriță celebră la serviciile căreia a apelat însuși Regele Ferdinand I.

Sursă foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei