Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a postat pe pagina sa de socializare, marţi dimineaţă, un mesaj în care arată că Guvernarea PNL s-a ţinut de cuvânt şi a venit cu investiţii masive în România.

Alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiţii, nu spre cheltuieli neproductive, garantează o economie cu creştere mare neinflaţionistă în viitor, a mai indicat Cîţu.

Mai mult, ministrul de Finanţe nu pierde ocazia să-i atace pe adversarii din PSD, despre care spune că deţin “recordul ruşinii” în acest domeniu: cele mai mici sume investite pentru doi ani la rând, în 2017 şi 2018.

Florin Cîţu se declară, din nou, optimist când vine vorba de revenirea economiei României: “Investițiile mari reprezintă încă un argument pentru care sunt optimist rațional atunci când vorbesc de revenirea economiei”, îşi încheie acesta postarea.

Mesajul integral al lui Florin Cîţu de pe Facebook

“Am promis investiții și asta am făcut.

Există o singură soluție de a ieși din criză: INVESTIȚII!

În același timp, alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiții, nu spre cheltuieli neproductive, GARANTEAZĂ o economie cu creștere economică mare neinflaţionistă în viitor.

În primele 6 luni, în mijlocul celei mai mari crize economice am făcut un lucru fantastic (pentru mulți imposibil). Am investit o suma RECORD.

Cea mai mare suma investită de guvernul României în primele șase luni – 16.1 miliarde lei.

Asta înseamnă guvernare liberala.

Socialiștii de la PSD dețin recordul rușinii – cele mai mici sume investite doi ani la rând (2017 și 2018).

Investițiile mari reprezintă încă un argument pentru care sunt optimist rațional atunci când vorbesc de revenirea economiei..”