Într-o postare pe pagina personală de facebook, liderul PSD Marcel Ciolacu a reacționat miercuri, după ce președintele Klaus Iohannis a criticat numirea lui Florin Iordache la șefia Consiliului Legislati de către „majoritatea toxică PSD” din Parlament.

Ciolacu este de părere că șeful statului nu a propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei ci doar a vorbit despre alegerile locale, criticând totodată PSD-ul.

„PeSeDe… PeSeDe… PeSeDe…Nici astăzi, Iohannis nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei! NIMIC! ZERO!

Aproape 5.000 de bolnavi – ALEGERI…

Record la ATI – ALEGERI…

Școli închise pentru copii – Le vor deschide pentru ALEGERI…

HORECA pusă pe butuci – ALEGERI…

Sute de mii de locuri de muncă pierdute – ALEGERI…”, scrie Ciolacu pe facebook.

Totodată, liderul PSD susține că partidul pe ceare îl conduce are soluțiile pentru a ține sub control pandemia și este pregătit pentru a face față acestui val.

„PSD are și #soluțiile, și #oamenii pregătiți pentru a recăpăta controlul asupra pandemiei. Din prima zi! Pentru că, vedem cu toții, fără sănătate nu putem vorbi nici de locuri de muncă, nici de educație și nici de protejarea nivelului de trai!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Ce a spus președintele Iohannis

Reacția lui Ciolacu vine după ce președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, referitor la votul dat în Parlament pentru numirea lui Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ, că pesediștii găsesc întotdeauna un mod de a-și recompensa servanții.

Klaus Iohannis spus că actuala majoritate PD-istă este una „ilegitimă”, care nu mai reflectă de o bună bucată de timp voința reală a românilor.

„Pentru a vedea nivelul de toxicitate atins de această majoritate trebuie să ne uitpm nu mai departe de ziua de ieri când celebrul autor al OUG 13, Florin Iordache a fost votat de Parlamentul României în funcția de președinte al Consiliului Legislativ”, a spus Iohannis, referindu-se la votul dat pentru Florin Iordache.

Despre acest fapt, președintele a spus că „PSD-iștii găsesc întotdeauna un mod să își recompenseze servanții care au slujit cu obediență interesele obscure de partid, oferindu-le funcții plătite generos din banii publici. Totul pentru ai lor, nimic pentru cetățeni”, a mai spus Iohannis.

Sursă foto: INQUAM/Ilona Andrei