În urmă cu câteva zile, Marcel Ciolacu a fost prezent la un eveniment electoral acolo unde au participat trei lideri PSD din Sălaj care ulterior s-au descoperit a fi pozitivi pentru coronavirus. Alături de Ciolacu s-au aflat și Vasile Dîncu și Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Înainte cu o zi de alegerile locale, președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc, a aflat că are coronavirus. În ziua alegerilor locale, mai mulți colegi cu care acesta a intrat în contact au făcut testul pentru a depista dacă s-au contaminat.

În urma testului, Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău au fost internați la spital.

Liderul social-democraților Marcel Ciolacu s-a autoizolat după ce s-a întâlnit înainte de alegeri cu trei lideri PSD Sălaj care ulterior au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus.

În ceea ce privește eventualele simptome, Marcel Ciolacu nu prezenta niciun fel de simptom al coronavirusului, însă a încercat să se protejeze pe cât a putut.

Secretarul general al Partidului Social-Democrat, Paul Stănescu, a făcut și el testul pentru coronavirus și a intrat și el în izolare până la aflarea rezultatului.

„Ne ducem să ne facem testul, după ce vine rezultatul, vorbim”, a precizat Ciolacu, în timp ce pleca, împreună cu Paul Stănescu, de la sediul central al PSD.

Au fost sau nu infectați cu noul coronavirus

După o lungă așteptare, joi Marcel Ciolacu, Paul Stănescu şi Vasile Dîncu au primit rezultatele testelor pentru COVID-19, iar din fericire pentru cei trei social democrați, toate cele trei teste au fost negative.

Sursă foto: INQUAM/Ilona Andrei