Într-o postare pe pagina personală de facebook, Marcel Ciolacu susține că liberalii au încălcat ”fără rușine”toate regulile impuse în timpul pandemiei de coronavirus, însă pentru ei nu există ”lege și nu există reguli”.

„Orban ,,Pilduitorul” are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor!

,,Sfinții petrecerilor” Rareș și Costel, dar și alți fruntași liberali, care au încălcat fără rușine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenție. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simț, nu există reguli!”, scrie Ciolacu pe facebook.

Frică și teroare

Totodată, liderul interimar al PSD susține că românii de rând sunt obligați să sufere în continuare și ”să fie ținuți doar în frică și teroare”.

„Restul trebuie puși la colț, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi și să fie ținuți doar în frică și teroare.

Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipsește invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care ați provocat-o cu bună știință să fie complet!”, a mai adăugat Ciolacu.