Astfel, din cei 19 miniștri care sunt în clasament, Brian Lenihan a fost desemnat cel mai "prost" ministru, în fața lui fiind ministrul de Finanțe din guvernul d ela Budapesta.
Germanii se pot lăuda că au cel mai bun ministru al Finanțelor, în persoana lui Wolfgang Schauble. Acesta este urmat de omologul său polonez. Pe locul al treilea se află Christine Lagarde, ministrul francez de Finanțe, urmată de cel suedez.
Topul FT arată faptul că cei mai slabi miniștri de Finanțe sunt cei din statele care au mari probleme în sistemul financiar, respectiv Irlanda, Spania și Portugalia.
Este demn de remarcat faptul că în 2006 Irlanda avea cel mai bun ministru de Finanțe din Europa.
Excepție face, paradoxal, Grecia, al cărui ministru de Finanțe este clasat pe locul al optulea în clasament, fiind catalogat mai bun chiar decât Jean-CLaude Juncker, ministrul de Finanțe din Luxembourg și președintele miniștrilor de Finanțe din zona euro. Cu toate acestea, Juncker este cel mai credibil ministru, în timp ce ministrul grec este cel mai slab la capitolul credibilitate.
La capitolul economic, cea mai slab cotată a fost Elena Salgado, reprezentanta Spaniei, în timp ce la aspectul politic, cel mai prost stă oficialul maghiar.  
De remarcat că România și Bulgaria nu au participat la realizarea clasamentului. Pentru a vedea topul complet, click aici