Eleva de doar 12 ani a fost cea care a murit pe loc în ciuda eforturilor făcute de medici. Potrivit acestora, fetița ar fi murit din cauza impactului extrem de puternic.

Aceasta a lăsat în spate doi părinți îndurerați, dar și un frate mai mic, care au fost anunțați după accident că fata lor s-a stins din viață. Unchiul fetei a dezvăluit că nepoata sa se deplasa către casă împreună cu o altă colegă în momentul în care o mașină de poliție le-a acroșat pe trecerea de pietoni.

„Au luat-o să o bage în mașină, să o resusciteze, ne-au spus că sunt șanse minime de supraviețuire, am sperat în continuare să își revină, ceea ce nu s-a mai întâmplat”, a spus acesta.

Totodată, el a mai subliniat faptul că în momentul de față cei doi părinți sunt devastați. Se pare că tânăra ucisă mai avea și un frate în vârstă de doar trei ani care se afla la grădiniță când s-a produs tragedia.

„Mai are un băiețel de trei ani care, din fericire, era la grădiniță. Este la grădiniță și nu știe nimic deocamdată. Nu știu cum o să facă ei, să îi dea vestea.”, a spus unchiul minorei omorâte, în cadrul emisiunii Mirelei Vaida.

Eleva ucisă pe trecerea de pietoni mai avea un frate

În ceea ce privește starea de sănătate a celeilate fetițe, de 11 ani, aceasta a fost transportată de urgență la spital, cu fractură de gambă și contuzie abdominală.

Potrivit informațiilor făcute publice până acum, polițstul care le-a lovit pe cele două fetițe se afla în timpul programului în momentul în care s-a produs tragedia, însă nu se afla într-o misiune de urgență, astfel încât nu avea niciun motiv să aibă girofarele pornite.

”Mașina poliției nu avea luminile, nici sunetul pornite. Le putea vedea de la o distanță foarte mare. Ele nu au fugit, au mers încet. Mașina avea o viteză foarte mare. Dacă voia să încetinească, în momentul în care le-a văzut, o făcea.”, a mai spus unchiul fetei de 12 ani, în emisiunea amintită.

Referitor la polițist, acesta a fost plasat vineri sub control judiciar de către procurori. Totodată, după ieșirea de la audieri, acesta a avut o ieșire violentă. El a bruscat mai mulț jurnaliști care îl așteptau, urcându-se apoi într-o mașină și demarând cu viteză fără a oferi vreo declarație.