Cu o experienţă de 23 de ani în cadrul Grupului Renault şi la Nissan, Christophe Dridi va fi responsabil de activitatea de producţie a modelelor din gama Dacia, realizată cu contribuţia a 7.200 de salariaţi. 

El îl înlocuieşte pe Cornel Olendraru, care va prelua postul de director industrial pentru regiunea Eurasia, responsabil de performanţa industrială şi logistică a Grupului Renault în 3 ţări, România, Turcia şi Rusia. 

Christophe Dridi (47 ani) este absolvent al Ecole Supérieures des Sciences et Technologies de l’Ingénieur din Nancy, Franţa, şi deţine o diplomă MBA INSEAD, în management global. Își începe cariera la Renault, în 1993,  ca inginer, iar din 1996 este manager Fiabilitate şi Statistică. În 2001, se alătură echipelor Alianței Renault – Nissan, în Japonia, unde ocupă funcţia de manager Calitate, la Nissan. Ulterior, se expatriază în Mexic, unde devine Director de Calitate Renault Mexic. Parcursul său profesional continuă în Franța, la Departamentul Montaj și la Inginerie în uzina din Sandouville, după care devine responsabil cu incidentologia vehiculelor Renault și Dacia, la Technocentre. Din 2009, preia responsabilitatea de Director de Producție al uzinei din Casablanca și, ulterior, trece pe aceeaşi funcţie la uzina din Tanger. El devine, de la 1 octombrie, director al Uzinei Vehicule Dacia de la Mioveni. 

Situată pe platforma industrială de la Mioveni, Uzina Vehicule Dacia asigură producţia gamei de vehicule Dacia (Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway şi Duster), dar şi a modelului Renault Symbol. Capacitatea maximă de producţie a uzinei este de 350.000 de unităţi pe an. La mai puţin de un minut, o maşină iese de pe banda de montaj a uzinei.