Cine este adevăratul tată al Prințului Harry? Chiar dacă însuși maiorul James Hewitt, care a confirmat în nenumărate rânduri că a avut o relație cu Prințesa Diana, neagă că ar fi tatăl prințului, adepții teoriei conspirației nu sunt ușor de convins.

Ei spun că, potrivit expertizelor biometrice, Prințul Harry nu poate fi fiul celui care este oficial tatăl lui.

Cine este adevăratul tată al Prințului Harry? Autobiografia este așteptată cu sufletul la gură

De-a lungul întregii sale vieți, prințul Harry a fost urmărit de o bârfă imposibil de oprit. S-a spus că nu ar fi fiul Prințului Charles, ci al unui obscur instructor de călărie.

Adepții acestei teorii a conspirației par să aibă unele argumente.

Astfel, Prințul Harry este pe cale să-și lanseze autobiografia, care promite dezvăluiri senzaționale (și probabil neplăcute) despre familia regală.

Unii cred că este vorba de o răzbunare. Mai precis, de încercarea de a-și face dreptate a unui copil, care a descoperit că nu este fiul celui pe care îl numea tată.

Motivul răzbunării ar merge așadar mult dincolo de ura față de viața rigidă de la curte, scrie evz.ro.

Bârfele spun că Harry ar fi, de fapt, fiul maiorului James Hewitt, cu care prințesa Diana a avut o relație amoroasă cu multe suișuri și coborâșuri între 1986 și1991.

James Hewitt a cunoscut-o pe prințesa Diana în calitatea sa de instructor de călărie. De-a lungul anilor, s-au făcut ample dezvăluiri despre această relație.

Publicul a aflat, astfel, că maiorul Hewitt se ascundea în portbagajului mașinii pentru a se strecura în Palatul Kensington.

Hewitt a fost transferat în Germania, iar în perioada 1990-1991 relația lui cu Diana a fost epistolară. Poate din cauza distanței, dragostea dintre cei doi s-a destrămat încetul cu încetul.

În 1994, după ce a ieșit din armată, maiorul a colaborat la redactarea cărții Anei Pasternak, „Prințesa îndrăgostită”, în care a spus tot despre povestea de dragoste cu prințesa.

Apoi, în 1999, a publicat „ Dragoste și război ”, revenind asupra subiectului cu multe citate din scrisorile care i-au fost trimise de Diana.

E clar că prințesa nu a fost o sfântă, numai că, spre disperarea bărfitorilor, Harry nu poate fi fiul maiorului Hewitt.

Asta pentru că prințul s-a născut cu doi ani înainte, pe 15 septembrie 1984, adică mult înainte de a avea orice fel de indicii despre o posibilă relație între prințesă și Hewitt.

Însuși maiorul a negat orice posibilitate în acest sens într-o declarație făcută pentru Vanity Fair.

”Relația mea cu Diana a început la doi ani după ce s-a născut Harry, dar acel biet băiat a fost întotdeauna afectat de această minciună mediatică”.

Și, totuși, bîrfele s-au dovedit atât de puternice, încât Palatul Buckingham ar fi comandat un test ADN.

Rezultatul nu a fost făcut niciodată public, dar Palatul ar fi confirmat că prințul Harry este fiul lui Charles.

Nici această ultimă dovadă nu i-a convins pe adepții teoriilor conspirației.
Iar criminalistul Ezio Denti le dă apă la moară. Aplicând regulile expertizei biometrice , expertul a ajuns la o concluzie clară: „Pe fața lui Harry este scris că adevăratul său tată nu este Charles.”

”Acest tip de examen are o fiabilitate ridicată și poate avea valoare juridică: software-ul analizează 80 de noduri puncte de pe fețe și le compară. Mai precis este doar testul ADN”.

Publicarea testului ar fi, așadar, singura soluție pe care Palatul Buckingham ca să oprească această bârfă.

Numai că nu se știe cât de interesată mai e familia regală să elimine controversele legate de rebelul prinț, arată sursa citată.