Fie că vorbim de teatru, film, sau muzică, cele 10 femei selectate de capital pentru ediția din 2022 a „Top 100 Femei de succes” și-au consolidat cariera în România și sunt repere pentru noua generație. Nominalizatele au fost următoarele: Raluca Aprodu, serialul Ruxx de pe HBO; Alexandra Apostoleanu, INNA; Delia Matache; Vlăduța Lupău; Mădălina Pavăl; Maia Morgenstern; Theo Rose; Irina Rimes; Carmen Tănase; Cosmina Stratan.

Premiile acordate de Capital

La categoria „Spectacol”, Revista Capital a acordat trei premii în cadrul Galei „Top 100 Femei de succes”.

Premiul pentru „Cea mai cunoscută artistă româncă la nivel mondial” merge către INNA. Anul trecut a fost unul plin pentru Inna care a realizat un album de 15 piese numit „Champagne Problems” rezultat în urma unui proiect inedit, aflat la al doilea sezon, „Dance Queen`s House”. Acesta constă în 20 de zile în care Alexandra Apostoleanu a stat izolată într-o casă alături de producători și compozitori, ținându-și fanii la curent cu ce se întâmplă acolo printr-un serial difuzat pe YouTube.

Premiul pentru „Cea mai iubită cântăreață din România” merge către Delia. Pe 1 iunie, Delia a revenit în forță. Ea a investit 50.000 euro în primul său spectacol de după pandemie. Se aude că, aici, cele mai cunoscute hituri ale sale au avut un sound rockish, cu multă energie, efecte speciale, invitați surpriză și o producție impresionantă. „Rockadelia” (în spiritul vestitelor „Acadelia”, „Psihedelia” și „Deliria”) s-a numit acest spectacol și a avut un succes incredibil.

Raluca Aprodu a primit la rândul său un premiu de excelență pentru „Prestația în rolul princial din serialul RUXX”. Raluca Aprodu este una din actrițele tinerei generații, foarte apreciată pe scena teatrelor din București dar, cât și pe marele ecran. După ce ați putut să o admirați în Vald, acum o puteți urmări în serialul Ruxx de pe HBO. Pentru talentata actriță, succesul ne are o rețetă, și este un proces foarte complex.