Cine este vedeta de pe covorul roșu care a avut cele mai scumpe bijuterii

Charlize Theron, actriţa sud-africană, nominalizată la Oscar pentru rolul secundar din filmul “Bombshell”, a purtat la gât un colier din colecţia de bijuterii de lux AI 2020 a casei Tiffany & Co.

Colierul de diamante are ca piesă centrală un diamant de peste 21 de carate, cu o scală a transparenţei D, care arată că nestemata nu are nicio imperfecţiune, notează casa de bijuterii într-un comunicat.

Piatra “excepţională” montată în platină asemeni celorlalte 165 de diamante în valoare totală de 26 carate a completat colierul.

Charlize Theron, cea mai elegantă prezență

Charlize Theron a fost una dintre actriţele cele mai elegante la gala Oscarurilor de duminică, ţinuta ei fiind completată de un colier bătut în diamante în valoare de 5 milioane de dolari, relatează EFE.

Charlize Theron a optat pentru mai multe inele şi o pereche de cercei cu diamante pentru a pune în valoare rochia neagră, cu un umăr căzut şi despicătură amplă pe picior de la casa de modă Dior.

Cine a câștigat marele trofeu

Filmul sud-coreean “Parasite”, regizat de Bong Joon Ho, a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj internaţional la cea de-a 92-a ediţie a galei de decernare a premiilor Academiei de film americane, organizată duminică seară la Los Angeles. Producţia, care a primit şase nominalizări, s-a impus la categoriile „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor”, „cel mai bun lungmetraj internaţional” şi „cel mai bun scenariu original”.