Cea mai folosită platformă de Cloud Gaming din România oferă premii de 10.000 euro

În ciuda faptului că România nu reprezintă un jucător important în lumea gamingului, există companii care s-au făcut remarcate în lume prin investițiile în fenomenul de eSports, dorind să contribuie la evoluția acestuia și să atragă cât mai mulți pasionați într-o lume fascinantă și fără limite, unde oricine poate deveni peste noapte un star internațional, conform unui comunicat.

Cea mai folosită platformă de Cloud Gaming din România s-a implicat în organizarea de evenimente de eSports încă din toamna anului trecut, când a oferit premii în bani de €20.000 realizând BOOSTEROID Rocket League 1v1 Championship.

În primăvara acestui an a continuat punând la bătaie aceleași premii pentru BOOSTEROID „Lone Wolf” Fortnite Championship.

Abonații platformei se pot înscrie până pe 14 decembrie ora 23:59

Până pe 14 decembrie ora 23:59, abonații platformei de cloud gaming se pot înregistra la BOOSTEROID “Winter Mayhem” Fortnite Championship unde câștigătorii vor împărți un premiu de €10.000, locul 1 fiind premiat cu €3.500, locul 2 cu €1.500, locul 3 €500 iar următorii 50 de clasați vor primi câte un premiu de participare a €100 fiecare.

Campionatul de Fornite va avea loc pe 17-18 decembrie 2022 iar cei ce doresc să ia parte la acest campionat vor trebui să se înregistreze pe pagina BoosteroideSports.com, completând formularul de înscriere.

„Pentru a participa la BOOSTEROID “Winter Mayhem” Fortnite Championship ai nevoie de o subscripție BOOSTEROID ULTIMATE și de un vibe pozitiv. Cei de la BOOSTEROID asigură buna dispoziție și premiile!

Intra pe www.boosteroid.com abonează-te, înscrie-te pe www.boosteroidesports.com și încarcă-ți contul cu unul dintre premiile puse în joc!”, a transmis platforma în comunicatul respectiv.

Ce înseamnă Cloud Gaming?

Utilizatorii de Cloud Gaming își rulează titlurile preferate fără a avea nevoie descărcări și actualizări suplimentare. Toate fișierele de joc și software-ul sunt stocate pe un PC aflat la distanță. Practic, jucătorul urmărește un videoclip interactiv al jocului.

Trebuie menționat că tehnologiile cloud necesită o conexiune la internet stabilă și robustă pentru ca utilizatorul să se bucure de toate avantajele pe care le oferă. 15 Mbps, pentru o calitate de 1080p, este cel mai scăzut punct. Totodată, această limită nu se aplică doar la Boosteroid, ci și la toate serviciile majore de pe piață.